Basha me të dërguarin e Departamentit të Shtetit: Fund pandëshkueshmërisë së politikanëve…

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha zhvilloi një takim me David Kostelancik, drejtori i ri i Departamentit Amerikan të Shtetit për Europën Qendrore dhe Jugore.

Basha shkruan në një postim në Twiter se, takimi ishte shumë i hapur dhe konstruktiv.

“Diskutim shume i hapur dhe konstruktiv me David Kostelancik, Drejtori i ri i Zyrës së Europës Jugore dhe Qendrore në Departamentin e Shtetit. Në fokus, fund pandëshkueshmërisë së politikanëve, rikthim i Sundimit të Ligjit, dhënje fund kapjes së shtetit dhe korrupsionit dhe forcimi i partneritetit strategjik të Shqipërisë me SHBA”, shkruan Basha.

b

auto baaaaa1567610357