Revoltë tek Pallati me Shigjeta në Tiranë, banorët përplasen me Policinë

Rreth 100 banorë janë mbledhur sonte në mbrëmje pranë Pallatit me Shigjeta në Tiranë, ku kundërshtojnë vendosjen e disa kazanëve të mbeturinave pranë pallateve të tyre.

Bëhet e ditur se, banorët janë përplasur ashpër me policinë e Rendit dhe atë Bashkiake, përplasje e cila ka shkuar deri në fizike.

Nuk ka ende informacione më të detajuara lidhur mbi këtë konflikt që duhet thënë se ka precipituar në dhunë midis palëve.