Lidheni këtë të marrë!

Nënkryetari i LSI Petrit Vasili ka regauar pas një deklarate të Sekretarit të PS Balla në lidhje me situatën e krijuar në Shkodër dhe me atë se kush do të caktojë datën e zgjedhjeve.

“Ky Taulant Balla i rilindjes si gjithë shkollëpaktet e tjerë po na thotë sot që KQZ është ajo që cakton datën e zgjedhjeve për Bashkinë e Shkodrës”, shkruna Vasili në një postim në Facebok duke shtuar se, “edhe shqiptari më i fundit e di qe datën e zgjedhjeve e cakton Presidenti i Republikës”.

Postimi i plotë i Vasilit

Lidheni këtë të marrë!!!

Ky Taulant Balla i rilindjes si gjithë shkollëpaktet e tjerë po na thotë sot që KQZ është ajo që cakton datën e zgjedhjeve për Bashkinë e Shkodrës.

Ky vend ka parë budallenj jo pak, por të tillë as ka parë as nuk do të shohë më kurrë dhe si ky i fundit jo dhe jo.

Edhe shqiptari më i fundit e di qe datën e zgjedhjeve e cakton Presidenti i Republikës.

Ja ç’thotë kushtetuta:
Neni 92
Presidenti ushtron edhe këto kompetenca:

  1. gj) cakton datën e zgjedhjeve për Kuvendin, për organet e pushtetit vendor dhe për zhvillimin e referendumeve;

Lexoni se ç’thotë edhe ky Balla në News 24 dhe kuptoni se çfarë antishteti idiot kanë në mendje këta:

“KQZ ka të gjithë autoritetin, pasi kthehet nga puna që të vendosë për datën. Prefekti i Shkodrës ka konstatuar vakancën e krijuar dhe është KQZ që vendos për datën. Data 13 tetor për ne nuk ka kuptim, nuk do të thotë asgjë”, thotë Taulant Balla.