Biznesmenët italianë protestë në Tiranë

Edhe biznesmenët italianë në Shqipëri kanë nisur një protestë para ambasadës Italiane në Tiranë.

Ata kanë vënë pankarata të shumta në gardhin që ndan ambasadën më rrugën që kalon afër saj

Ata kërkojnë ndihmë dhe mbështetje.

Në një pankaratë shkruhet se “të braktisësh sipërmarrsit është barabartë si të të braktisësh Shqipërinë”.