Ai që emëroi Valdrin Pjetrin dhe vazhdon të mbrojë Kajmakun kërcënon me shkarkim Presidentin pse zbatoi Kushtetutën

Nga Edi PALOKA

Vazhdimi i lojes me te ashtuquajturin “komision hetimor per shkarkimin e Presidentit te Republikes”.

tregon qartazi se Rama ka vendosur te zhytet edhe me thelle ne cmendurine e tij antiligjore, antikushtetuese dhe antidemokratike.

Ai qe emeroi Valdrin Pjetrin dhe qe vazhdon te mbroje Kajmakun, kercenon me shkarkim Presidentin e Republikes vetem sepse ne zbatim te detyrave te tij kushtetuese mori vendime qe prishen planet e Rames per te futur vendin ne gjakderdhje.

Shqiperise tanime i eshte prere rruga per hapjen e negociatave prej nje qeverie te lidhur me krimin e qe shkeljen e ligjit e te Kushtetutes e ka kthyer ne rutine, por nuk mund te lejojme qe cmenduria dhe babezia e nje njeriu te na ktheje vite mbrapa.

Shqiptaret meritojne Evropen jo Edvin Ramen!