Vokshi rrëzon mashtrimin e Veliatj dhe publikon fotot e frikshme: Uji që e paguajmë si të pijshëm, si ujë moçali

Kur e gjithë Tirana vuan nga mungesa e ujit të pijshëm, ish deputetja demokrate Albana Vokshi publikon të tjera fakte që hedhin poshtë, sipas saj, propagandën e kryebashkiakut Erion Veliaj.

“Ujin që e paguajmë si të pijshëm, si ujë moçali”, shkruan Vokshi, duke iu referuar fotove të dërguara nga një qytetar. Aty shihet qartë cilësia e ujit, çka përbën rrezik serioz për shëndetin e qytetarëve.

Postimi i plotë i Albana Vokshit

Propaganda e Erion Veliajt përballë realitetit me ujin e (pa)pijshëm

Bashkia e Tiranës thotë ka ujë. Qytetarët thonë nuk ka. Edhe ato pak minuta kur vjen, uji ështe shumë i ndotur, burim infeksionesh e sëmundjesh.

Në foto, e dërguar nga një banor i pallateve te Astiri, uji duket si unë moçali, por në të vërtetë ka dalë nga rubinetat e ujësjellësot të Erion Veliajt dhe paguhet si “ujë i pijshëm”.

Banorët e Astirit kanë njoftuar edhe Ministrinë e Shëndetësisë që në dt 27 gusht, por askush nuk e ka vënë ujin në zjarr. Ministrja dhe institucionet shtetërore nuk reagojnë ndaj denoncimeve që u shkojnë nga qytetarët, si denoncimi në këtë foto. Binomi hajdut qeveri-bashki, ose hesht, ose gënjen.

Kur uji moçalor që vjen në rubinetat e banorëve të Tiranës, është rrezik serioz për shëndetin, kjo nuk është më thjesht në kufijtë e papërgjegjshmërisë. Kjo është #KRIMINALE dhe kriminelët duhet të dënohen.

auto a4acfc6e 5b02 4d77 bd11 287172be20721567445540

69434339 2455974444497006 8113071580080242688 n