Mesazhi tek Berisha: Edvin Mafia ka urdhëruar ndalimin e smartfonave në…

Ish-Kryeministri Berisha ka denoncuar se nga 3 shatori në ushtri do të ndalohet përdorimi i telefonave celularë. Në denoncimin e tij, Berisha shprehet se, i referohet një mesazhi ardhur në adresë të tij, ku dërguesi prezantohet si “ushtarak nga Zall-Herri”.

“Na është dhënë urdhër nga data 3 shtator me heq smartfonat”, thuhet në tekstin e mesazhit të dërguesit, publikuar nga ish-kryeministri në faqen e tij në Facebook.

Berisha heq edhe një paralele mes këtij urdhërim dhe skandalit shtetëror që zbuloi të dhënat e punonjësve të SHISH.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Ndalojne smartfonat ne ushtri!

Nderkohe qe publikuan listen e oficereve te SHISH.

Miq, nga data 3 shtator Edvin Mafia ka urdheruar ndalimin e smartfonave ne ushtri.

Ai eshte ne psikoze fobie te thelle.

Gjashte vite me pare Edvin Fobia urdheroi prerjen e kabllos dhe shkuljen e kompjutereve nga salla e mbledhjeve te KM sepse sipas tij sistemi i informatizimit te saj vendosur ne kuadrin e sistemit te qeverise dixhitale apo e qeverise mund te shfrytezohet nga sherbimet e huaja inteligjente.

Nderkohe ai eshte i vetmi shef ekzekutivi ne bote qe ka publikuar listen e plote, e cila ne cdo vend eshte top sekret, te oficereve te sherbimeve te inteligjences qe punojne brenda dhe jashte vendit perfshire ketu edhe emrat dhe te dhena te shumta private edhe te atyre qe punojne ne seline dhe misionet e NATOs apo perfaqesite e Shqiperise ne bote duke krijuar ne çeshtjet e sigurise probleme tejet serioze dhe shqetesim te madh ne Nato dhe tek partneret tane.

Lista emerore dhe me te dhena personale e oficereve tane te sherbimeve inteligjente u publikua gjeresisht ne mediat ruse dhe ato serbe. sb

mirmengjes doktor berisha doja te denoncoja kte narco shtet jam nje ushtarak nga zall herri na eshte dhen urdher nga data 3 shtator me heq smartfonat flmm nese e publikon anonim te lutem.