Rama është në hall dhe thërret në ndihmë gratë…

Nga Petrit Vasili 

Edi Rama është në hall dhe në funksion të ketij halli thërret në ndihmë gratë…

Si askush në Shqipërinë politike, Edi Rama është dhe do të mbetet shpërdoruesi me i neveritshëm i simbolikës së gruas dhe krijimit të një raporti anormal mes saj dhe shoqërisë.

Pjellë e një mentaliteti arkaik, që gruan e sheh si send, si instrument pa krenari, që bindet e nënshtrohet deri në kufijtë e poshtërimit kjo është gruaja për Edi Ramën.

Krijimi i mentalitetit të zgjedhjeve seksuale pra emërohesh se je grua dhe jo se je e aftë është dëmi dhe armiqësia më e ligë që Edi Rama ka krijuar ndaj grave.

Gra qe i ka përdorur deri në postet më të larta të qeverisë dhe me pas të flakura e të harruara në një cep të haremit të politikes për shkak të konsumit e plakjes, ky ka qenë fati i mjaft grave të promovuara artificialisht e pacipësisht nga Rama.

Gruaja që i shërben Ramës tashmë ka një tëresi cilësish njëra më pavlerë se tjetra, perveç njerës që është shikimi në sy dhe besnikëria poshtëruese ndaj tij.

Gratë shqiptare kanë luftuar e luftojnë denjësisht një betejë të madhe atë të barazisë gjinore dinjitoze dhe të bazuar në meritë e kurrsesi në blerje të përsonalitetit e moralit.

Sot fushata “do heqim burrat se Edi Rama do gra” është thjesht implementimi i perversitetit psiqik për qellime politike kriminale të kontrollit të pushtetit kunder ligjit dhe interesave të qytetarëve.

Eshtë i dhimbshëm përdorimi e shpërdorimi i grave për skenare të tillë të ulta.

Sot asnjë grua në Shqipëri nuk mund dhe nuk duhet të ndihet mirë.

Kjo që po ndodh me Edi Ramën dhe përdorimin e grave prej tij është antiideali i tyre, nuk është kjo gruaja shqiptare, që ka qenë e mbetet shtyllë pozitive në shoqëri e familje, por thjesht janë gratë e hallit politik të Edi Ramës.

Çdo zgjedhje e tillë e grave e pështirë moralisht dhe krimale shtetërisht duhet refuzuar e stigmatizuar me çdo mjet e mënyrë.

Ky kapo tribuje kriminale afrikane që qeveris vendin duhet të kërkojë toka e vende të tjera sepse Shqipëria e grave dinjitoze nuk e pranon atë.

Top of Form