Nafta në Gjermani 33 cent më lirë se në Shqipëri, rroga minimale 8 herë më e lartë në Gjermani

Ish-Kryeministri Berisha shkruan në një postim në Facebook se, nafta në Gjermani është 33 cent më lirë se në Shqipëri, ndërsa rroga minimale 8 herë më e lartë në Gjermani se sa në Shqipëri.

Postimi i plotë i Berishës

33 cent me lire nafta ne Gjermani se ne Shqiperi.
8 here me e larte rroga minimale ne Gjermani se sa ne Shqiperi!

Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital! sb

Pershendetje Zoti Berisha!
Jam F.G. nga Kukesi

Duke u kthy nga puna ne shtepi. U futa ne nji karburant per ta mbushur makinen me Diesel. Siq po shikon zoti Berisha dieseli ne Gjermani eshte 1.17 euro. Ne Shqiperi Zoti Berisha per afersisht shkon ne 1.50 euro. Domethen zoti Berisha 33 cent ma lire dieseli ne Gjermani. Kur rroga minimale ktu asht ne 1500 euro muaj. Ne Shqiperi pune pothuajse nuk ka fare dhe nafta kushton 33 cent ma shtrenjt.

69288348 1356716737822563 4267168322040102912 n