Favorizimi me tendera/ Fusha i paguan 900 euro natën Arbi Maznikut… (Fatura)

Fusha shpk i ka paguar nënkryetarit të Bashkisë së Tiranës, Arbi Maznikut,fatura me vlerë 900 euro nata.

Denoncimi është bërë nga një qytetar te redaksia JOQ Albania, ku provohet përmes faturave pagesat për Maznikun.

Fusha shpk është një nga kompanitë e favorizuara nga Bashkia e Tiranës, madje është kompania e vetëofruar për ndërtimin e godinës së re të Teatrit Kombëtar.

Denoncimi

Mirembrema JOQ! Meqe keto dite media ka folur shume per bileta avioni dhe hotele luksoze te ministrave tane te ndritur, une posedoj dicka edhe me skandaloze sesa faturat e hoteleve te Ministres se Drejtesise, qe jane paguar me paret e shtetit. Kam faturen qe FUSHA shpk i paguan ARBI MAZNIKUT, nenkryetarit te Bashkise se Tiranes, 900 euro nata. Ky eshte i njejti biznesmen qe merr tendera pa fund nga bashkia, qe vetem per sheshin Skenderbej ka marre 22 milione euro”.

fusha