Tjetër masakër në plazhin e Currilave në Durrës, leje ndërtimi për pallat në det!

Zaptohet edhe deti pranë Currilave në Durrës. Denoncimi është bërë nga Jamarbër Malltezi, anëtar i Kryesisës së PD-së, i cili ka publikuar në rrjet, atë që po ndodh, në një nga plazhet e begdetit Adriatik.

Kollonat për ndërtimin që po ngrihen, dhe që pritet të jetë një ndërtesë 6 katëshe, shtrihen edhe brenda detit.

Postimi nga Jamarbër Malltezi

Zaptohet edhe deti pranë Curilave në Durrës.

Rama deklaroi se ka mbledh “12 mijë e 132 fotografitë e para” për kinse “Reformën” e bregdetit.

Lëpirësit e Edvinit jane të lutur t’ia japin këtë si foton me numër 12133. #fasada

currila