Rama emëroi një analfabet në krye të Këshillit Bashkiak të Kukësit

Shtohet lista e analfabetëve të Ramës të katapultuar në krye të institucioneve të zpatuara të pushtetit vendor. Kësaj here denoncimi vjen nga qyteti i Kukëskit. Qytetari dixhital ka denoncuar se kreu i Këshillit Bashkiak të këtij qyteti nuk ka shkolllën e mesme dhe si për ta provuar këtë i ka kërkuar Avdullah Domit që të tregojë të paktën një shok të klasës në shkollën e mesme.

 

Denoncimi i “Qytetarit dixhital”

Qytetari dixhital ka nje pyetje per kryetarin monist te keshillit monist Gjici!

Lexoni mesazhin e tij. sb

I nderuar z Berisha po denoncoj nje rast skandali ne Kukes.sot eshte zgjedhur kryetari i qarkut Kukes,Avdullah Domi.Kam nje pyetje per kete zotni,ku e ka mbaruar shkollen e mesme te a e tregoj vetem nje shok apo shoqe klase.


Ose kush mesues i ka dhene mesim ne shkolle te mesme.A nuk paska ne Kukes intelektuale, apo analfabetet duhet te drejtojne qarkun e Kukesit vetem pse terhiqen nga hundet si te doje Safet Gjici.