Prej 3 muajsh pa ujë, shpërthen revolta në Tiranë: Jemi si në kohën e Enverit…

Banorët e Yzberishtit në Tiranë, prej 3 muajsh vuajnë mungesën e ujit. Edhe pse janë ankuar edhe në zyrat e Ujësjellës Kanalizimit Tiranë, akoma asnjë zgjidhje nuk i është dhënë problemit. Banorët thonë se ujin e paguajnë dhe pse nuk ka.

Një nga banorët e zonës shprehet se “nuk kemi ujë, taksat po i pagujmë dhe ujin sërish e blejmë. E gjithë zona është problem, u bënë 3 muaj. Jemi si në kohën e Enverit. Kur marrim UKT, na thonë do vijmë, sjellin ndonjëherë atp botet me ujë, por deri tani nuk ka asnjë zgjidhje. Jemi me fëmijë të vegjël, s’kemi ujë t’i lajmë”.

Deri më tani, banorëve nuk i është ofruar asnjë zgjidhje.

Ndërsa një banorë tjetër thotë se: “Nga 3 herë në ditë që kemi pasur, sot kemi vetëm gjysëm ore ujë në ditë. Nuk e di ku shkon uji, lahemi me orar, dhe me pak ujë”.

Picture1 1