I gjithë fshati i Tulant Ballës i mbjellë me hashash, ruhet me roje të armatosura 

Ish-Kryeministri Berisha ka bërë publik një mesazh të një qytetari i cili i ka shkrujtuar në adresën e tij.

Qytetari në mesazhin e tij shpjegon se si një fshat i tërë është i mbjellë me hashash dhe se ka mbrojtje edhe nga policia dhe njerzit e politikës.

Postimi i plotë i ish Kryministrit Berisha

Okshtuni me plantacione të mëdha hashashi!

Hyrja në fshat është e bllokuar nga roje të armatosura të Tulant Begos/Yaris/etj/etj

Narkopolicia e di dhe i mbrone ato.

Keto janë akuzat e qytetarit dixhital

Lexoni mesazhin e tij. sb

Përsh z Brerisha ju bëj të ditur se në fshatin Okshtun të Librazhdit nuk lejohet të hyet as një njeri është mbjellur i gjithë fshati hashash ruhet me roje të armatosur fshati nuk banohet nga njerez por është i rrthuar nga njerzit e taulantit në lib nuk flet njeri për këtë policia e di dhe e mbron vetë. Çdo ditë nga Tirana dergohen ushqime ju lutem bëje publike anonim me respekt per ju.

KANABIS OK