Ja si kërcënohej ish-ndihmës inspektori i SHKB-së së Burgjeve

Para disa muajsh mediat në vend njoftonin për kërcënimet që I bëheshin ish ndihmës inspektorit të SHKB-së( shërbimi kontrollit të brëndshëm të burgjeve në ministrinë e drejtësisë).

Kërcënimet vinin kryesisht nga ish të burgosur të cilët ish agjeniti I kishte nën mbikqyrje, por që ishte dekonspiruar nga persona akoma të paidentifikuar. Kërcënimet ndaj ish agjentit Sokrat Turtulli, vinin nëpërmjet telefonit me numër privat, nga numra jashtë vendit dhe nga rrjetet sociale me adresa të rremë. Ish agjenti nuk ka bërë kallzim në polici, pasi nëse do e bëntë këtë ishte paralajmëruar për rrezik më të madh ndaj tij, femijëvë të tij dhe gjithë familjes.

Emiljano Pjetri eshte një nga personat qe ka kercenuar seriozisht familjen e ish agjentit, por edhe si mbeshtetes dhe anetar i Partise Demokratike. Kercenimin e tij ky person e ka bere publik ne faqen e tij ne rrjetet sociale(duhet thene se ai perdor disa emra dhe ka disa profile ne fcb).

“Sokrat Turtullit i rrezikohet familja tash e tutje prej meje”. Ai ka dhene urdher qe te arrestohem une qe mora pjese ne protesten e 21-janarit. Une do ta vras dhe eshte ne gjak me mua-deklaronte ate kohe ky person qe per hir te vertetes nuk e ka per here te pare.

Emiljano Pjetri njihet si person me precedent penal dhe vrases me pagese e deklaruar kjo dhe nga ish Kryeministri Berisha. Ai rezulton te kete kercenuar me jete edhe kryetarin e komisionit zgjedhor, Klemend Zgurin, Aurel Plasarin, Presidentin Meta kur ky ishte lider i LSI si dhe Lulzim Bashen.