Denocimi i fortë i Berishës: Prapa transferimit të dosjes 124 në Dibër qëndrojnë Rama dhe Agaçi

Një oficer gjyqësor i është drejtuar me një mkesazh ish-Kryeministrit Berisha ku i shkruan se, prokurori që ka marrë vendimin për transferimin e dosjes 184 nga nga Krimet e Rënda në Dibër quhet Klodian Braho dhe ka punuar më parë prokuror në Vlorë! Njihet si prokuror tërësisht zemërlig dhe i korruptuar! Në shpërblim të këtij vendimi kaloi shkallën e parë të vetingut megjithëse kishte 15.000 euro të “marra hua”nga babai i tij dhe të pajustifikuara ndërkohë që të tjerë janë rrëzuar për borxhe shumë më të vogla!

Ish-kryeministri Berisha shkruan në një postim në Facebook se, ‘Edvin Mafia dhe don Agaçio qëndrojne prapa vendimit për dosjen 184! Prokurori që firmosi kaloi më parë me gjithë mëkatet si shpërblim vetingun!’

Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Edvin Mafia dhe don Agaçio qendrojne prapa vendimit per dosjen 184!

Prokurori qe firmosi kaloi me pare me gjithe mekatet si shperbilm vetingun!

Lexoni mesazhin e oficerit gjyqesor dixhital. sb

Pershendetje z Berisha jam oficer i policise gjyqesore,
Prokurori qe ka marre vendimin per transferimin e dosjes 184 quhet Klodian Braho dhe ka punuar me pare prokuror ne Vlore! Njihet si prokuror teresisht zemerlige dhe i korruptuar! Ne shperblim te ketij vendimi kaloi shkallen e pare te vetingut megjithese kishte 15.000 euro te “marra hua”nga babai i tij dhe te pajustifikuara nderkohe qe te tjere jane rrexuar per borxhe shume me te vogla! Me nderhyrjen e forte te Engjell Agaçes vendimi u mor 2 me 1! Te shohim cfare qendrimi do mbaje OMN dhe komisioneri publik por me kete vendim me urdher te prere nga vet kryeministri duket se kaloj lumin!

D9C5BF1F 8CBC 4AF3 99B8 9E811C8DD40B