Rama nis furtunën në Bashkitë që zaptoi me dhunë, hidhen në rrugë 60 punonjës në Selenicë

Rama nis furtunën në Bashkitë që zaptoi me dhunë. Kryebashkiaku i emëruar nga Rama në Bashkinë Selenicë ka vendosur të shkarkojë me një të rënë të lapsit 60 punonjës.

Kryetari i Ramës pas vetëm 10 ditësh që mori detyrën ka firmosur shkarkimin e 60 punonjësve të kësaj Bashkie.

Punëtoret e shkarkuar janë ata të ndërmarrjes së shërbimeve publike, kryesisht në pastrim dhe gjelbërim.

Sipas informacioneve të marra në fillim javën që lamë pas kreu i Bashkisë Pëllumb Binaj ka firmos ndërprerjen e kontratës me 60 punëtorë të gjelbërimit dhe pastrimit.

Pëllumb Binaj e mori detyrën në datën 5 të këtij muaji.