Rama dërgon vrasës dhe trafikantë në mbledhjen e Këshillit narkomonist të Shkodrës!

Ish-Kryeministri Berisha ka denoncuar një tjetër rast të gradimeve nga Rama të kriminelëve. Berisha ka pubnlikuar mesazhin e një qytetari i cili shkruan se, në Këshillin e paligjshëm Bashkiak të Shkodrës, Martin Cubi i cili ka vrarë një person në vitin 2009 ka vendosur të bijën si këshilltare.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Vrases dhe trafikante ne mbledhjen e Keshillit narkomonist te Shkodres!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

Zoti Berisha sot ne mbledhjen e keshillit bashkiak ne Shkoder ishte i pranishem ish kryekomunari vrases i partise socialiste. Martin Cubi qe e ka ndryshuar emrin ne Sokol ka vrare nje person ne vitin 2009 dhe ju e keni denoncuar per trafikant droge.Ai ka kandiduat te bijen per keshilltare.

Moda e re e rilindasve eshte qe bijt e vrasesve dhe trafikanteve te marrin postet. Gjithashtu si ç’e keni denoncuar ju dhe te tjere Martin Cubi eshte trafikant dhe me Bardhok Planen kontrollon parcelat e Dukagjinit te cilat ruhen,korren nga ata nga ai dhe shperndahen po nga ata.