Ballina Shëndetesi Pija magjike që heq dhimbjet e shpinës, nyejve dhe këmbëve

Pija magjike që heq dhimbjet e shpinës, nyejve dhe këmbëve

Dhimbjet e nyejve, qafës, këmbëve, shpinës etj., janë të tmerrshme dhe shpeshherë janë rezultat i stresit, qëndrimit të dobët dhe stilit të pashëndetshëm të jetesës.

Shpeshherë njerëzit kanë tendenca ta injorojnë këtë dhimbje derisa dhimbja fillon të shndërrohet në diçka më serioze.

Sidoqoftë, nëse veç jeni në mesin e personave që përjetojnë dhimbje të tilla, atëherë receta e mëposhtme do t’ju ndihmojë.

Vendosni pesë gramë xhelatinë në një të katërtën e gotës të mbushur me ujë të ftohët. Përzieni produktin dhe lëreni ashtu deri në mëngjes, por mos e futni në frigorifer sepse xhelatina do të ngrihet.

Pijen konsumojeni çdo mëngjes në stomak të zbrazët dhe rezultatet do t’i vëreni qysh në javën e parë. Nëse nuk ju pëlqen shija e pijes, atëherë mund t’i shtoni pak mjaltë apo jogurt.

Përse është kjo efektive?
Kjo pije është efektive sepse xhelatina i përmban dy forma të amino acideve: hidrospirolinën dhe prolinën, të cilat ndihmojnë në rikuperimin e indeve lidhëse.

Xhelatina jo vetëm që është e mirë për nyejt, por edhe e përmirëson sistemin e imunitetit, metabolizmin dhe aftësinë mendore.

Exit mobile version