Harta e drogës në Krujë dhe pazari i Lleshit me trafikantët

Një grua nga Malësitë e Krujës ka denoncuar deri në detaje sesa farsë janë të ashtuquajturit operacione kundër kanabisit në zonë. Në mesazhin e saj denoncues dërguar ish-kryeministrit Sali Berisha, gruaja në fjalë tregon për bujën e arrestimeve, ndërkohë që në realitet asnjë rrënjë kanabisi nuk iu prek personave gjoja të arrestuar dhe se ata vazhdojnë të shumëfishojnë pasuritë e tyre nga droga.

Berisha shkruan në Fb: “Denoncohet operacioni farsë antikanabis i Edvin Drogës dhe gjeneral Hashashit! Lexoni mesazhin e qytetares dixhitale. Ajo tregon se 29 personave që u arrestuan, arat e kanabisit nuk iu prekën dhe se ata të gjithë sot janë të lirë dhe po spërkasin dhe vadisin arat e tyre të kanabisit! Kësaj i thonë luftë e narkoshtetit kundër drogës?!”

Përshëndetje Doktor, z. Berisha.
Jam një zonjë nga Malësia e Krujës. Banoj në qarkun e Durrësit. Bujë e madhe që tronditi Malësinë e Krujës dhe gjithë Shqipërinë, që u arrestuan 29 persona, por çfarë ndodhi?

Kjo ishte një marrëveshje e ministrit Lleshi me Policinë e Krujës bashkë me kultivuesit e hashashit të Malësisë së Krujës.
U bënë 29 arrestime për kultivim hashashi, por asnjë rrënjë nuk u shkul.

29 personat u lanë në arrest në burg, por çfarë ndodhi për dy javë? Që të gjithë këta persona u liruan dhe sot janë duke vaditur dhe janë në fazën e spërkatjes për krimba në Mafsheq.

Duke filluar te Ura e Vajes e deri në Qafën e Bashës, në të dy krahët e përroit, janë parcelat pa prekur, te arrat e Selukëss dhe poshtë shtëpiave të Bashëve dhe poshtë shtëpive të Koçëve dhe të Dylmustëve dhe vazhdojnë parcelat te Guri i Zi; vazhdojnë në kukrra në kurthit në Gjatush, në Leçe, te përroi i Linës në Fasat.

Këta persona që e kultivojnë nga kaq vite janë pa shkollë, pa zanat por sot janë me vila në Fushë Krujë dhe Tiranë, me Audi X pesa dhe apartamente në Tiranë. Ky është Lleshi.