Ballina Aktualitet “Në të gjithë botën them se jam shqiptare, kur jam këtu ndjehem...

“Në të gjithë botën them se jam shqiptare, kur jam këtu ndjehem e huaj”, një zonjë i shkruan Berishës

Qindra mijëra shqiptarë, kryesisht të rinj, janë larguar gjatë 6 viteve të qeverisë së Rilindjes drejt Europës në kërkim të një jetese më të mirë, ndërsa edhe ata që zgjedhin të vijnë për pushime në Shqipëri kanë turp të thonë se janë shqiptarë.

E tillë është edhe historia e një zonje, bërë publike nga ish kryeministri Sali Berisha.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

E dhimbshme dhe prekëse!

Ja se çfarë më shkruan një zonjë e nderuar: “Në të gjithë botën them se jam shqiptare, kur jam këtu ndjehem e huaj”.
E nderuar zonjë, ju jeni shqiptare e vërtetë por këtu nuk jeni më në Shqipërinë që ju doni por në narkoshtetin e Edvin Mafisë. Prandaj dhe në 4 vite janë larguar mbi 400.000 shqiptarë në tërësi të rinj dhe nën moshën 40 vjeç!”

Exit mobile version