Aktori amerikan Bob Berkey shfaqje në Teatrin Kombëtar! Mbushet salla plot e përplot

Vijon jeta artistike te Teatri Kombëtar. Në këto momente po mbahet një tjetër shfaqje, pas asaj të aktorit Mehdi Malkaj.

Njerëzit kanë vullnet për mbrojtjen e ligjshmërisë, kulturës e historisë. Edi Rama ka vullnet për shkatërrim dhe pastrim parash. Ligjshmëria dhe historia duhet të triumfojnë.

Shfaqja

Në kuadrin e Festivalit për Mbrojtjen e Teatrit në sallën e Teatrit Kombëtar ka filluar në orën 20.30 aktori Arben Bajraktaraj që intepretojnë një tekst të Teki Dervishit nga “Shtëpia e Sëmurë” dhe më pas aktori amerikan Bob Berkey do të performojë një pjesë nga repertori i tij xhestikulativ!

Live nga salla e rihapur e Teatrit Kombetar.

Gepostet von Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit am Donnerstag, 1. August 2019