Ballina Sociale Shpërthen tuneli me fekale tek “Varri i Bamit” në Tiranë, Veliaj nuk...

Shpërthen tuneli me fekale tek “Varri i Bamit” në Tiranë, Veliaj nuk ndërhyn për të parandaluar epideminë

Një nga zonat më të populluara në Tiranë, Varri i Bamit rrezikohet nga epidemia. Shakak është bërë shpërthimi i fekaleve në një tunel që ndodhet në mes të kësaj zone. Qytetarët janë ankuar disa herë në Bashkinë e Tiranës, por askush nuk e ka marrë mundimin për të parandaluar këtë pragtragjedie.

Ky rrezik për sëmundje ndodhet në një nga zonat më të populluara të Tiranës dhe pikërisht tek Varri i Bamit. Kontakti me Kryetarin e Bashkisë për të evidentuar një epidemi nuk është i mundur për shkak të Personelit Pritës në Bashki.

Si nënshtetas gjerman kam njoftuar Personin e Gadishmerisë për rastet emergjente në Ambasadën Gjermane në Tiranë. E informova për shkak të turistëve që vijnë në Shqipëri nga Gjermania, mirë shqiptarët por të mos e pësojnë edhe ata të paktën se s’kanë faj. Ai më rekomandoi që të kontaktoj në Abasadën Gjermane nesër mbas orës 7:30.

Ju lutem informoni publikun që të ruani shëndetin e banorëve të kësaj zone nga ndonjë epidemi e mundshme. Dhe kjo është 100% e mundshme.

Aresyet janë nxehtesia dhe mushkonjat që do bëjnë punën e tyre.

Bekim Pazari

Exit mobile version