Shpërthen revolta në Kavajë, mijëra qytetarë tek Bashkia në mbështetje të kryetarit Isa Sakja

Mijëra qytetarë në Kavajë janë ngritur në ptoestë para Bashkisë në mbështetje të kryetari Isa Sakja. “Rama ik, Rama pir*hu”, poshtë komunizmi”, ishin disa nga thirrjet e protestuesve.

Kryetari i Bashkisë së Kavajës, Isa Sakja ka mbërritur në zyrën e tij qët në mëngjes, duke e nisur ditën si zakonisht.

Ai kishte paralejmëruar se do të ishte në punë dhe se nuk do e lironte zyrën atyre për të cilët kanë votuar vetëm 5 % e qytetarëve ne votimet moniste të 30 qershorit.

‘Sot do të jem në detyrë. Vazhdoj detyrën, nuk mund të lë bashkinë kur vetëm 5 përqind e qytetarëve të Kavajës kanë votuar’.

Ndërkohë që PS-ja pritet që të veprojë si në rastin e Devollit duke e bërë mbledhjen e konstituimit në godinën e n/prefekturës.

kavaja