Që krimi të mos jetë i lirë dhe në pushtet, duhet arrestuar Edi Rama!

Nga Belind KËLLIÇI

Nje tjeter ‘i tmerrshem’ u lirua dje nga qeveria e Edi Rames. Sot, per te mbuluar gjurmet e urdheruesit te vertete te ketij lirimi, bejne sikur arrestojne nje drejtor burgu, i cili neser do te lihet i lire.

Prokuroria duhet te hetoje menjehere kush eshte urdheruesi i ketij vendimi dhe fijet lidhen ne te njejtin vend, si me cdo kriminel tjeter, tek Edi Rama.

Me Edi Ramen krimi eshte i plotfuqishem ne kete vend. Ai eshte ne parlament, eshte ne qeveri, eshte ne biznes, eshte rrugeve duke bere ligjin. Arrestimi i Edi Rames eshte clirimi perfundimtar nga krimi per Shqiperine.

dfdff