Kur mashtrimi nuk njeh limit!

Zëdhënësja e PD, Ina Zhupa ka publikuar një video ku kryemashtruesi Veliaj flet për rrethimin e Teatrit nga policia me qëllim shembjen e tij!

Postimi i plotë

Ju ftoj ta ndiqni këtë video ku mashtruesi patologjik Veliaj flet per rrethimin e Teatrit nga policia me qëllim shembjen e tij!

Sipas kryemashtruesit: “Shkon drejtori me një dum-dum të marrë dy-tre dosje, arkivën, financën, duke qenë se ka dy vjet që janë zhvendosur te Art’Turbina, dhe krejt papritur plas histeria se do të prishet Teatri… Këta i kanë betejat të gjitha imagjinare, vetë i sajojnë, vetë i luftojnë dhe vetë i fitojnë betejat. Është e gjitha vetëm te koka e tyre, sepse në realitetin jashtë këtij ‘akuariumi’, jeta vazhdon normalisht.

Gjithe Shqiperia pa rrethimin me polic te teatrit, perplasjet me qytetaret dhe artistet, mos lejimin e ujit per njerezit brenda teatrit, mbylljen e lokaleve perreth nga policia. Por Veliaj pa nje dum dum me dy-tre dosje!!!

.

Kur mashtrimi nuk njeh limit!Ju ftoj ta ndiqni këtë video ku mashtruesi patologjik Veliaj flet per rrethimin e teatrit nga policia me qëllim shembjen e tij!Sipas kryemashtruesit: “Shkon drejtori me një dum-dum të marrë dy-tre dosje, arkivën, financën, duke qenë se ka dy vjet që janë zhvendosur te Art’Turbina, dhe krejt papritur plas histeria se do të prishet Teatri… Këta i kanë betejat të gjitha imagjinare, vetë i sajojnë, vetë i luftojnë dhe vetë i fitojnë betejat. Është e gjitha vetëm te koka e tyre, sepse në realitetin jashtë këtij ‘akuariumi’, jeta vazhdon normalisht.Gjithe Shqiperia pa rrethimin me polic te teatrit, perplasjet me qytetaret dhe artistet, mos lejimin e ujit per njerezit brenda teatrit, mbylljen e lokaleve perreth nga policia. Por Veliaj pa nje dum dum me dy-tre dosje!!!

Gepostet von Ina K. Zhupa am Dienstag, 30. Juli 2019