Ballina Aktualitet I vetëm në bashki! Ish-deputeti publikon fotot e rilindasit të Devollit

I vetëm në bashki! Ish-deputeti publikon fotot e rilindasit të Devollit

Ish-deputeti Ervin Salianji ka publikuar në faqen e tij në facebook foto të rilindasit të bashkisë Devoll i cili bën të gjitha punët në bashki pas pushtimit me policë një ditë më parë të këtij institucioni,

“Kandidati për kryetar në Devoll i rrethuar nga qytetarët dhe i braktisur nga administrata sillet vetë si roje dyqani, e hap dhe e mbyll derën e godinës së bashkisë”, shkruan salianji.

Pstimi i tij i plotë

‘I vetëm në bashki’

I mbetur i vetëm në godinën e bashkisë ku fle dhe ruhet me 150 policë kandidati për kryetar në Devoll i rrethuar nga qytetarët dhe i braktisur nga administrata sillet vetë si roje dyqani, e hap dhe e mbyll derën e godinës së bashkisë pas orarit zyrtar pasi largohen qytetarët!

Exit mobile version