Berisha denoncon skandalin: Pas Akademisë së Shkencave, Edvin Mafia merr dhe Dhomën e Tregtisë!

Ish-kryeministri Sali Berisha ka bërë një denoncim të fortë mbrëmjen e sotme ku shprehet se pas Akademisë së Shkencave kryeministri Edi Rama po merr edhe Dhomat e Trgtisë.

Sipas Berishës zgjedhjet p përsëriten në Dhomat e Tregtisë ndërkohë që shton se me votën e lirë do të vendosë “ndrikullën e vet”.

Ish-kryeministri është referuar një mesazhi të mbërritur në adresë të tij nga një punonjës i Dhomës së Tregtisë, Lezhë i cili shkruan:

“Pershendetje Z.Berisha.
Uroj te jeni mire dhe doja tju vija ne dijeni se sot thuhet me urdher te kryeministrit zhvillohen votime per zgjedhjen e Kryetarit te Bashkimit te Dhomave pasi zgjedhjet i fitoi Z.Elisabeta 
Mua personalisht nuk me duket normale pasi jam punonjese prane Dhomes se Lezhes dhe ne email e punes konstatoj qe disa nga Kryetaret e Dhomave nuk jane dakort me kete situate.
Duke ju uruar nje dite te mbare shpresoj qe ky shqetesim te jete edhe ne favor te kauzes tuaj ne favor te zgjedhjeve te lira.
Mediat nuk jane lejuar
Me respekt
I”

Statusi i plotë i Berishës në Facebook

Pas Akademise se Shkencave, Edvin Mafia merr dhe Dhomen e Tregtise!

Miq, perseriten zgjedhjet antidemokratike te narkoshtetit ne Dhomat e Tregtise!

Edvin Mafia anullon te zgjedhuren me voten e lire dhe do te vendose ndrikullen e vet!

Ne farsen e re mediat nxirren jashte. Turp!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Pershendetje Z.Berisha.
Uroj te jeni mire dhe doja tju vija ne dijeni se sot thuhet me urdher te kryeministrit zhvillohen votime per zgjedhjen e Kryetarit te Bashkimit te Dhomave pasi zgjedhjet i fitoi Z.Elisabeta 
Mua personalisht nuk me duket normale pasi jam punonjese prane Dhomes se Lezhes dhe ne email e punes konstatoj qe disa nga Kryetaret e Dhomave nuk jane dakort me kete situate.
Duke ju uruar nje dite te mbare shpresoj qe ky shqetesim te jete edhe ne favor te kauzes tuaj ne favor te zgjedhjeve te lira.
Mediat nuk jane lejuar
Me respekt
i