Ambasadorja e Francës me artistët, viziton Teatrin Kombëtar

Ambasadorja e Francës në Shqipëri, Christina Vasak, e shoqëruar nga këshilltari për bashkëpunimin dhe veprimtarinë kulturore, Patrick Cohen kanë vizituar ditën e diel Teatrin Kombëtar në Tiranë dhe janë takuar me anëtarë të Aleances për Mbrojtjen e Teatrit (AMT).

Çështja e Teatrit Kombëtar, po zgjon interes gjithnjë e më shumë dhe të diplomatëve të huaj.
Pak ditë më parë ishte sekretari i përgjithshëm të OSBE-së, Greminger, i cili tha që duhet respektuart ligji dhe Gjykata Kushtetuese. Ndërsa vizioteht nga ambasadorja franceze, e cila kohët e fundit ka qenë mjaft kritike ndaj qeverisë Rama.