Nuk ka pushime për PD. Ja 24 koordinatorët që monitorojnë partinē deri në 31 Gusht

Për Partinë Demokratike vera nuk do të jetë për pushime. E gjthë partia është vënë në lëvizje nga një urdhër i kryetarit Lulzim Basha, i cili kërkon që, deri në 31 gusht, një grup i posaçëm pune të monitorojë përmbushjen e disa detyrave organizative nga strukturat lokale. Këto detyra nuk janë trajtuar si prioritare për shkak të angazhimit intensiv me protestat, por tani, situata do të ndryshojë.

Partia do të përfundojë në mënyrë kapilare organizimin e strukturave të saj në të gjithë Shqipërinë.

Kryetari Basha ka caktuar afate të qarta për detyrat e caktuara. Psh, deri në datën 20 korrik degët duhet të bëjnë kalendarin e punës deri në 31 gusht, që është afati maksimal për kryerjen detyrave dhe monitorimin e tyre nga grupi i punës.

Ky grup pune përbëhet nga 24 koordinatorë që mbulojnë 70 degët e Partisë Demokratike. Koordinatori ka për detyrë të ndjekë të gjithë procesin e përmbushjes së detyrave sipas urdhrit të Bashës dhe përgjigjet për veprimtarinë e tij përpara Kryetarit të Partisë.

Për të qenë sa më efektiv, ky grup ka në përbërje individë që nuk kanë konflikt interesi me degët, pra, nuk janë deputetë aty, apo nuk kanë qenë të deleguar në nivel qarku për organizimin e partisë dhe më pas të protestave.

Nga urdhri i Kryetarit të PD bie në sy porosia, që gjatë procesit të plotësimit të strukturave drejtuese të PD në çdo degë, të afrohen personat me kontribute historike në parti, duke e kombinuar me afrimin e grave dhe të rinjve.

GRUPI I PUNËS PËR KOORDINIMIN E VEPRIMTARISË ORGANIZATIVE NË NIVEL QARKU

Nr. QARKU KOORDINATOR

1. RAJONI TIRANA 1
(Degët 1, 2, 3) HEKURAN HOXHALLI

2. RAJONI TIRANA 2
(Degët 4, 5, 12) ALBANA VOKSHI

3. RAJONI TIRANA 3
(Degët 6, 7, ALDO BUMÇI

4. RAJONI TIRANA 4
(Degët 9, 10, 11) ORJOLA PAMPURI

5. RAJONI TIRANA 5
(Degët 14, 15, 16) EDMOND SPAHO

6. RAJONI TIRANA 6
(Degët 13, Vorë, Rrogozhinë) OERD BYLYKBASHI

7. RAJONI TIRANA 7
(Degët Kavajë, Kamëz, Paskuqan) EDI PALOKA

8. RAJONI DURRËS 1
(Dega Durrës) GENT STAZIMIRI

9. RAJONI DURRËS 2
(Dega Shijak, Krujë, Fushë-Krujë) BUJAR VUKAJ

10. RAJONI ELBASAN 1
(Degët Elbasan, Librazhd, Prrenjas) FLAMUR NOKA

11. RAJONI ELBASAN 2
(Degët Belsh, Cërrik, Gramsh, Peqin) ALBERT AVDYLI

12. RAJONI FIER 1
(Degët Fier, Patos dhe Mallakastër) ARBEN IBRO

13. RAJONI FIER 2
(Lushnje, Divjakë dhe Roskovec) BERNARD BANUSHI

14. RAJONI VLORË 1
(Degët Vlorë dhe Selenicë) ERVIN MINAROLLI

15. RAJONI VLORË 2
(Degët Himarë, Delvinë, Sarandë) ILIR DERVISHI

16. RAJONI SHKODËR 1
(Degët Shkodër dhe Malësi e Madhe) GAZMENT BARDHI

17. RAJONI SHKODËR 2
(Degët Vau i Dejës dhe Pukë) AHMET PREMÇI

18. RAJONI KORÇË 1
(Degët Korçë, Maliq, Kolonjë) SAHIT DOLLAPI

19. RAJONI KORÇË 2
(Degët Pogradec, Devoll) ENDRI HASA

20. LEZHË FLAMUR HOXHA

21. BERAT TAULANT ZENELI

22. DIBËR ENKELEJD ALIBEAJ

23. GJIROKASTËR ERVIN SALIANJI

24. KUKËS KRESHNIK ÇOLLAKU