Ballina Aktualitet Kryemashtruesi i Tiranës prish objektin e ndërtuar me lejen e Ramës, do...

Kryemashtruesi i Tiranës prish objektin e ndërtuar me lejen e Ramës, do paguajmë edhe 1 miliardë lekë

Nuk rresht ky mashtrues i rëndomtë! Vërtet mendon se Tirana nuk ka kujtesë?!

Kryemashtruesi në krye të Bashkisë së Tiranës po prish një objekt para stadiumit pasi Rama i dha leje në kundërshtim flagrant me ligjin (Leja nr. 13, date 13.06.2002), pasi ALUIZNI disa më muaj më parë miratoi leje legalizimi, me qëllim që Rama t’i miratonte dëmshpërblimin prej 1 miliardë lekësh.

Ky individi, që ka miratuar më shumë se 500 leje ndërtimi e po prish një godinë të ndërtuar me lejen e Ramës kundrejt dëmshpërblimit, duhet t’i japë përgjigje publikut përse nuk dëmshpërblen pronarët e vjetër?

Për cilat arsye po e prishin? Sigurisht që për interesa okulte, të cilat shumë shpejt do të dalin në dritë.

Departamenti i Antikorrupsionit në PD

Zëdhesja e Partisë Demokratikë Ina ZHupa ka bërënjë deklatë për shtyp ku ka akzura ashpër krun aktual të bashksië Tiranë.
“Kryemashtruesi Erion Veliaj që nuk kursen as jetën e femijëve për para, mashtroi edhe sot për të fshehur një aferë tjetër korruptive”.

“Lejen për ndërtimin e godinës në sheshin Italia, e ka firmosur Edi Rama 17 vjet më parë, kur drejtonte Bashkinë e Tiranës dhe Veliaj e di më mirë se kushdo këtë gjë”, tha Zhupa.

Ja deklarata e plotë e zëdhënses së PD, Ina Zhupa
Kryemashtruesi Erion Veliaj që nuk kursen as jetën e femijëve për para, mashtroi edhe sot për të fshehur një aferë tjetër korruptive.

Lejen për ndërtimin e godinës në sheshin Italia, e ka firmosur Edi Rama 17 vjet më parë, kur drejtonte Bashkinë e Tiranës dhe Veliaj e di më mirë se kushdo këtë gjë.

Kjo leje, e dhënë nga Edi Rama, tani do t’u kushtojë shqiptarëve miliona euro kompensim financar.
Vetem 4 muaj më parë, Rama dhe Veliaj, edhe pse e dinin se godina do të prishej, e legalizuan. Madje dy punonjës të ALUIZNIT u shkarkuan vetem sepse nuk pranuan legalizimin.

Pyetja eshte se kush është përfituesi i vërtetë i kompensimit financiar që do të bëhet për këtë godinë? Rama? Veliaj? Apo të dy?
Për të mbuluar të vërtetën dhe skandalin pas këtyre pyetjeve, Erjon Veliaj zgjedh të bëjë atë që di më mirë, mashtruesin.
Propaganda bajate nuk e mbulon dot të vërtetën se Erion Veliaj është bashkëpunëtor në pastrimin e parave të krimit nëpërmjet betonizimit të Tiranës.

Kjo është një nga arsyet pse qytetarët e Tiranës refuzuan drejtimin e qytetit prej tij, njësoj siç refuzojnë qeverisjen e Edi Ramës. Ai do të jape shpejt llogari para drejtesise se pakapur dhe para qytetarëve shqiptare për çdo aferë kriminale, nga Teatri Kombetar dhe zhvendosja e Lanës, tek vrasja e Ardit Gjoklaj.

Exit mobile version