Euronews lajm kryesor për protestën e 8 korrikut, Berisha: Cunami si akt-akuzë ndaj Edvin Kristaq Mafisë

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka reaguar sërish për vëmendjen që i kanë dhënë mediat ndërkombëtare protestës së fuqishme të shqiptarëve të 8 korrikut 2019 para kryeministrisë. Sot Berisha ka publikuar kronikën që u shfaq në edicionin kryesor të “Euronews”.

Berisha shkruan: “Euronews në anglisht, lajm kryesor, cunamin e 8 korrikut, si aktakuzë ndaj Edvin Kristaq Mafisë për dhunimin e zgjedhjeve, lidhjet e tij me krimin dhe korrupsionin”.

Euronews ne anglisht lajm kryesor cunamin e 8 korrikut si aktakuze ndaj Edvin Kristaq Mafise per dhunimin e zgjedhjeve, lidhjet e tij me krimin dhe korrupsionin. sb

Gepostet von Sali Berisha am Donnerstag, 11. Juli 2019