Henze: Calavera e Rama të paguajnë nga xhepi dëmshpërblimet për 40 mijë ankimuesit në Gjykatën e Lartë

Martin Henze, zyrtar i Këshillit Ekonomik (Wirtschaftsrat) pranë CDU përveç qeverisë Rama kritikon ashpër për mungesë realizmi edhe drejtoren për Ballkanin Perëndimor në Komisionin Europian znj. Ruz Calavera.

Kjo e fundit foli në samitin e Poznanit për zbatim të ligjeve në Shqipëri e për sistem të konsoliduar

Kush ka vizione të tilla thotë Henze për Calaveran lipset të vizitohet tek mjeku.
Në Shqipëri qeverinë e ka kapur mafia dhe gjyqësorin e ka kapur qeveria
Gjykatat janë të pezulluara e prokurorët janë nën urdhra politikë dhe nuk hetojnë.

Parlamenti nuk funksionon dhe qeveria bën votime antikushtetuese në 30 qershor.
Komisioni Europian duhet të reagojë dhe roli i znj Calavera të hetohet.

martin henze