Berisha publikon foton skandaloze! Kryetari i Këshillit të Qarkut “dru” me kokainë!

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar sot një foto, dëshmi e një skandali në qarqet e larta, ku shfaqet kryetari i Këshillit të Qarkut Durrës, Alfred Mullaraj, në gjendje të patëvetëdijshme. Nga një qytetar që e ka denoncuar me foto, vihet në dukje se Mullaraj sapo ka konsumuar kokainë.

Ish-kryeministri Sali Berisha, për të qënë korrekt me komentuesit e shumë që kanë hedhur dyshime për vërtetësinë e kësaj fotografie, i është përgjigjur një komentuesi, Elsi Ballës, i cili e ka pyetur se ku e kishte foton akuzuese.

“Përshëndetje Esli! – i drejtohet Berisha, komentuesve. – Miq, Elsi Balla, duke hedhur dyshime mbi vërtetësinë e denoncimit të qytetarit dixhital dhe pyet ku e ke foton e statusit të hedhur dje me titull “Akuzon Kryetarin e Këshillit të Qarkut si narkokryetar!”

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital! – fton Berisha dhe ofron edhe foton e mëposhtme bashkë me mesazhin e saj si dëshmi.

auto 65805580 1314478538713050 7225903882742792192 n1562320304

auto Screenshot 21562320313