Tepelena e mbushur me hashash, parcela me misër dhe kanabis metoda e re e Tërmetit të Ramës

Ish-Kryeministri Berisha ka denoncuar nëpërmjet një statusi në profilin e tij në facebook nisjen e fushatës së mbjelljes së hashashit në grukderdhjen e lumit Vjosa.

Berisha e ka shoqëruar denoncimin edhe me një foto se si hashashi po mbillet në arat me misër anës Vjosës në Tepelenë.

‘Vjosa me Termet Trafikun me blerim mbuluar!

Lexoni mesazhin dhe shikon foton e qytetarit dixhital! sb

Shiko se qa ndodh ne Tepelene buze Vjoses o doktor

Parcela miser dhe kanabise metoda e re e Termet trafikantit!’

auto hash1562255594