Skandalet nuk kanë të sosur, kandidati i Ramës në Vaun e Dejës 1067 vota më shumë se votues!

Skandalet nuk kanë të sosur në farsën zgjedhore të Ramës.

në këto votime. Në Bashkinë e Vaut të Dejës kanë votuar 5166 qytetarë, ndërkohë që fituesi i kësaj bashkie është shpallur me 6223, pra 1067 vota më tepër.

Ditën e djeshme janë bërë denoncime të shumta në lidhje me blerje apo shtim votash më tepër se sa pjesëmarrja reale

Po të shohim listën që ka nxjerrë KQZ, si dhe të dhënat për çdo fitues në bashkitë respektive, vërehet se ka një kontraditë të madhe mes numrit total të votuesve dhe numrit total të votave që ka marrë kandidati për kryetar bashkie.

auto Screenshot 191561971249

auto rezultati1561971249