Basha takon artistët dhe intelektualët! 

Lideri i opozitës, Lulzim Basha, një ditë pas zgjedhjeve moniste që zhvilloi Rilindja, është takuar me një grup artistësh dhe intelektualësh në një nga lokalet e kryeqytetit.

Tryezës së Lulzim Bashës, i janë bashkuar intelektualët dhe artistët e njohur të cilët para zgjedhjeve u bënë pjesë e nismës #EdheUnë, duke kërkuar që të mos ishin pjesë e zgjedhjeve farsë.

Ndërkohë që kësaj nisme ditën e djeshme ju bashkuan edhe 85 përqind e shqiptarëve të cilët refuzuan të marrin pjesë në votimet moniste.

111