Basha: Shqiptarët fituan betejën me krimin e organizuar, mirënjohje për këtë bashkim të madh

Sot OSBE-ODIHR dha gjetjet paraprake:

• 30 qershori nuk ishte në interesin e qytetarëve shqiptarë

• Votime pa zgjedhje

• Përjashtim i padrejtë i opozitës nga administrimi dhe monitorimi i zgjedhjeve

• Mos funksionim gjykatash

• Vendime të gabuara të KQZ-së

• Marrje e kompetencave të Gjykatës Kushtetuese dhe probleme të tjera serioze.

Demokratët, opozitarët, shqiptarët e thjeshtë ia dështuan planet Edi Ramës.

Votimet ishin të paligjshme dhe tani ky është fakt i pranuar nga të gjithë.

Farsa dështoi.

PD doli më e forte dhe më e bashkuar nga 30 qershori

Opozita doli më e fortë dhe më e bashkuar nga 30 qershori.

Të gjithë së bashku si qytetarë jemi sot më të bashkuar se kurrë më parë

dhe më të fortë se kurrë më parë.

Edi Rama doli më i vetmuar dhe më i dobët nga 30 qershori.