Qytetarët bojkotojnë farsën e Ramës! Qendrat e votimit bosh, komisionerët lozin me njeri-tjetrin…

Qendrat e votimit nëpër Shqipëri janë bosh. Qytetarët kanë vendosur të mos dalin në votimet monopartiake që po organizon Edi Rama dhe qeveria e tij e kapur në korrupsion dhe në vjedhjen e votave.

Nga pamjet që mbërrijnë në redaksinë e SYRI.net, duket edhe braktisja që i ka bërë populli.
Qendrat e votimit janë bosh, ndërsa komisionerët duke mos pasur çfarë të bëjnë, kanë nisur të pikturojnë nëpër fletë të bardha.

1 12 1