E paparë! Vetëm 1 votë në një qendër votimi!

Se sa e ulët ka qenë pjesëmarrja sot në votime dhe sa i lartë ka qenë refuzimi i qytetarëve ndaj farsës zgjedhore, shembulli më i mirë është fshati Ngraçie në Mallakastër.

Në këtë fshat ka votuar vetëm një qytetar dhe sipas informacioneve nga kjo zonë, votuesi është punonjës në shtet.

Kujtojmë këtu se, fshati Ngraçie është vendlindja e kryetarit aktual të bashkisë, Agron Kapllanaj.

auto mallakaster