3 orë që KQZ përpiqet të manipulojë numrin e votuesve

KQZ duhet të kishte publikuar numrin e votuesve, ashtu siç ka vepruan të të gjitha proceset zgjedhore, por ndonëse kanë kaluar 3 orë nuk e ka bërë një gjë të tillë.

Kamikazët e Ramës në KQZ nuk veproojnë sepse pret që të mbarojë maskarada e mbusjes së kutive me vota fiktive për të rritur përqindjen e pjasmarrjes në votime.

Sipas porosive të Ramës KQZ pritet ta rrisë në 22 për qind shidfrën me votimet monopartiake të qeverisë së Edi Ramës, të kapur në korrupsion, vjedhje dhe blerje votash.

Ky është krimi që janë duke bërë anëtarët e Edi Ramës në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve.

Shifrat duket që janë të falsifikuara dhe kutitë janë të mbushura nga komisionerët socialistë të Edi Ramës.