Dëshmia tronditëse: Policët me maska erdhën në 3 të natës dhe më morën zvarrë, dhunuan edhe gruan e fëmijët

Qytetari Korab Shehi ka denoncuar dhunën e ushtruar nga policë me maska dhe me armë, në orët e para të mëngjesit të sotëm në Dibër.

Dhuna e policies, e cila provohet edhe nga pamjet filmike, nuk ka kursyer edhe gratë dhe fëmijët.
Korab Shehi tregon dhunën e ushtruar nga policia me maska dhe me armë.

“Ishte ora 03.00 e mëngjesit. Unë rri në kat të parë dhe në kat të dytë dhe të tretë I kishin thyer dyert të gjitha. Kur dola unë ata po zbritnin poshtë. Ishin me maksa, kallashnikov dhe gjithçka. Në atë kohë u thashë: Çfarë është? Jo skemi punë, më tha kush je. I thashë emrin, pastaj ata shkuan te nusja e kushëririt.

Ngaqë e dija që ishte me 3 fëmijë të vegjël, shkova atje. Kur shkova atje, ata aty më shtynë, nuk më lanë dhe më përplasën për mur. Nuk më lanë që të shkoj aty. E dija që kishte për t’i rënë të fikët nuses së kushëririt. Asaj i ra të fikët në rrugë, ndërsa djali i kushëririt shkoi të marrë makinën, policët i thanë; lere të vdesë në rrugë, sepse i ra të fikët në rrugë.

Policët na kanë godit mua dhe djalin e kushëririt, na kanë rrahur. I kanë futur dhe në furgon dhe i kanë rrahur me shkop gome, plus që e kanë godit dhe në fytyra”, tregon qytetari Korab Shehi.