Vlora në protestë kundër Ramës, tërbohet psikopati

Mijëra qytetarë në Vlorë janë mngriotur në protestë kundër Ramës. Protestuesit kanë bllokuyar rrugën dhe hedhin parrulla kundër Ramës dhe qeverisë. Rama ik, qeveri e krimiit, poshtë komunistët, janë disa nga parrullat që hedhin qytetarët.

Qindra forca policore ndodhen në vendgjarje ndërsa protesta vazhdon edhe në këto momnete. Rama është tërbuar nga protesta që po zhvillohen edhe në qytetin ku ai është deputet.

Protestat e qytetarëve vlonjatë, duket sikur kanë ndikuar shumë negativisht në shëndetin mendor të kryeministrit Edi Rama, i cili njëlloj si ditët e fundit ka bërë një tjetër status pakuptim.

Në statusin e radhës në rrjete sociale, vetëm kryeministri mund ta marrë vesh se çfarë ka dashur të thotë, pasi për të tjerët është e vështirë, për të mos thënë e pamundur për t’u kuptuar.

Screenshot 26 17