Trump emëron ambasadoren e SHBA në Shqipëri, ja kush do të jetë

Trump emëron Yuri Kim për të qenë ambasador në Shqipëri.

mësohet se më parë ka shërbyer shërbyer në role të ndryshme duke përfshirë Drejtorin e Zyrës së Çështjeve Evropiane Juglindore dhe anëtar i delegacionit të SH.B.A.-së në bisedimet me gjashtë parti me Korenë Veriore.

Ajo ka punuar edhe për Sekretarin e Shteti të presidentit George W Bush, Collin Powell. Youri është  aziatiko-amerikane nga territori i Guam-it në Paqësorin Perëndimor.

Ambasadorja