Deklarata e fortë: Tërë Europa e poshtëroi, babloku bredh nëpër Shqipëri për të mundur veten…

Petrit Vasili, ish-kryetari  i Grupit parlamentar të LSI, ia ka kujtuar sërish sot kreut të qeverisë, burgun. Në një shënim në Facebook, Vasili shkruan:

“Babloku u merua nëpër Shqipëri për të mundur veten. Tërë Europa e meroi duke e poshtëruar dhe e tallur e duke ia thënë copë që ka vdekur monizmi dhe s’ka bablok që e ngjall.

Po ky është: Topi bam – babloku tutje! Jepi bablok jepi! Ti mend ke më pak sesa ata që ta vunë emrin bablok!

Të gjithë ata që të quajnë bablok, në burg kanë qënë, ndaj edhe ti, taksirat e ke, do dukesh andej…