Mijëra qytetarë rrethojnë organizatën kriminale në Elbasan, beteja nuk ndalet

Mijëra qytetarë kanë rrethuar në Elbasan kreun e organizatës kriminale që kërkon të bëjë votime pa opozitën ditën e dielë. Qytetarët janë ngritur në këmbë dhe kanë nisur një marshim në rrugët e Elbasanit për tu tubuar vetëm pak metra larg vendit ku Rama po zhvillon një takim më mbështetës të vet.

Ajo që bie në sy është se më i madh është numri i protestuesve që e kanë rrethuar organizatën kriminale se sa i atyre që kanë shkuar për ta mbështetur. Opozita wshtw e bashkuar nw kwto zgjedhje, ndwrsa Rama mw i vetmuar se kurrw.

Qytetarë dhe mbështetës të opozitës kanë dalë në protestë për të pritur kryeministrin Edi Rama, i cili zhvillon takimin e radhës elektoral.Me pankarta në duar dhe me thirrjet “Rama ik” mbështetësit e opozitës qytetarët protestojnë kundër qeverisë. Kudo në Shqipëri populli është ngritur kundër regjimit për të mos lejuar zgjedhje në kundërshtim me dekretin e Presidentit dhe zgjedhje pa opozitën.