Hasa: Elbasani në këmbë për të mbrojtur demokracinë, Edi Rama vazhdon turpin…

Ish-deputeti i PD për Elbasanin, Endri Hasa shkruan në një postim në Facebook se, Elbasani është në këmbë për të mbrojtur demokracinë, ndërsa Edi Rama vazhdon turpin me shperdorimin e taksave te shqiptareve.

Postimi i plotë

Elbasani është në këmbë për të mbrojtur demokracinë. Edi Rama vazhdon turpin me shperdorimin e taksave te shqiptareve dhe i tmerruar shoqerohet nga qindra trupa policore dhe mobilizon me dhune administraten publike.
Edi Rama do përgjigjet shumë shpejt për cdo abuzim të tij dhe të bandës që e rrethon.
Demokracia do të triumfojë!

#RamaIk
#ShqiperiasiEuropa

protesta elbasan 2

protesta elbasan

auto 6cfe27c2 ac46 4ab5 9753 e607ac8d17911561574100