Dështim spektakolar i Ramës në Elbasan, braktisje masive

Rama ka dështuar në mënyrë spektakolare në takimin e planifikuar në Elbasan. Vetëm pak njerëz janë mbledhur në shesh, ndërsa shumica e tyre kanë ardhur me autobusa nga Librazhdi, Peqini e Cerriku.

Ndërkohë, qindra qytetarë në Elbasan janë ngritur në protestë kundër Ramës. Me pankarta, “Rama ik”, qindra simpatizantë të Partisë Demokratike dhe opozitës, protestojnë për largimin e qeverisë dhe kundër zgjedhjeve monopartiake të 30 qershorit.

Kanë qënë qindra forca policie dhe forca speciale në Elbasan që kanë marrë në mbrojtje kryeministrin.

elbas