Tronditet futbolli botëror, arrestohet Platini

 Ish-presidenti i UEFA-s, Michel Platini është arrestuar për shkak të parregullsive rreth vendimit të dyshimtë për t’i dhënë Katarit organizimin e Kampionatit Botëror 2022

Michel Platini është arrestuar në orët e hershme të së martës.

Ish-presidenti i UEFA-s është arrestuar nga policia për shkak të vendimit për t’ia dhënë Katarit të drejtën e organizimit të Kampionatit Botëror 2022.

Për këtë vendim ishte çuar pluhur në atë kohë dhe ishin vënë dyshime se votimi nuk kishte shkuar në rregull.

Prandaj, legjenda franceze duhet të japë llogari për atë vendim.

platini