Vendimi kriminal i Elisabeta Imerajt me urdhër të Ramës për Bashën

Elisabeta Imeraj, prokurorja e korruptuar po ushtron presion me urdhër të Ramës ndaj prokurorëve të hetimeve false për të shoqëruar me forcë dhe arrestuar Kryetarin e opozitës, Basha.

Sekretari i Përgjithshëm i PD, Bardhi paralajmëroi Ramën dhe Imerajn se do të përgigjen personalisht për çdo shkelje ligji dhe se shoqërimime forcë i Kryetarit të opozitës nuk do të ndodhë. “Imeraj nuk do të shpëtojë Ramën në prag të publikimit të përgjimeve të reja nga Gjermania të krimit elektoral”, tha Bardhi.